2009. nov 25.

Varázslat

írta: SusiDi
Varázslat

boszi_varazsol.jpgAki járt már nálam, vagy alaposabban elolvasgatta az írásaimat a bosziplaza.hu honlapon, az tudja, hogy aki nálam varázslatot kér, annak saját magának kell elvégeznie a szertartásokat. Mert szerintem akkor hatásos igazán.

És persze most felmerülhet benned – kedves olvasóm – a kérdés, hogy ha az előzőekben leírt dolgok szükségesek a boszivá, azaz tudatos mágiahasználóvá váláshoz, akkor mire mehet a varázslatával egy átlagember?

Jogos a felvetés. :-)

Az elsődleges válaszom természetesen az, hogy mindenképpen esélyesebb a megvalósulásra, mintha más csinálna helyette egy szertartást. Kivéve azon kivételes esetet, ha mélységesen hisz az illető az által megbízott mágusban vagy boszorkányban, vagy amúgy is létre jött volna a kívánsága.

Amikor valaki egy-két héten keresztül naponta végrehajtja az előírt szertartást, és egész napokon át igyekszik a kapott útmutatás szerint gondolkodni és érezni, bizonyítja isteni részének, hogy valóban vágyik a megvalósulásra, s így az többnyire létre is jön.

Másodsorban nem mindegy, hogy valaki boszi, azaz tudatos mágiahasználó akar lenni, vagy csak egy valamit akar létrehozni az életében, amihez szakértő útmutatást kap. Aki a bosziképző 4 állomását magáévá tette, már önállóan is képes elboldogulni. Ezért is nem írtam tovább. Szertartásokat, pontos gondolkodási és cselekvési terveket nem teszek közzé, mert hajlamosak lennétek csakis azzal foglalkozni, és úgy csak véletlenszerűen érnétek el sikereket. Tudom, sokak számára ez elég elkeserítő, vagy elvetendő válasz, hiszen kellemesebb egy egyszerű hókusz-pókuszt végrehajtani, mint dolgozni önmagunkon, de hát ez van.

 

Szólj hozzá