2010. feb 21.

A kedvenc varázslatom...

írta: SusiDi
A kedvenc varázslatom...

abstract-2813550_960_720.jpgAkik személyesen is ismernek, többségükben tudják rólam, hogy már jó ideje nem csinálok a magam érdekében varázslatot. Ezen jó ideje túljutottam, ám van egy olyan roppant hatásos mágia, amelyet most is rendszeresen használok. Ez nem más, mint a manapság Joe Vitale által elhíresült hooponopono.

Ez az a varázslat, amit ha megértesz és megtanulsz, majd gyakorolod is, az életedet csodálatossá teheti. Hiszen megváltoztatod vele a saját, és ezáltal a környezeted hozzáállását is.

A hooponopono lényege a megbocsátás, a hála és a szeretet magas szintje. Ahhoz, hogy igazán hasznodra legyen, megértést kell tanúsítanod az esetlegesen téged bántó dolgokkal, emberekkel szemben is. Tudnod kell, hogy minden a Te érdekedben történik, még olyankor is, amikor éppen fáj, s legszívesebben tiltakoznál ellene.

A könnyebb megértés kedvéért egy példával illusztrálom, hogy miről is szól ez:

Anyu és apu eltiltja egy hétre a kisfiát a tévézéstől, mert az több rossz jegyet is hozott az iskolából. A gyermek ugye nagyon mérges, hiszen így nem adózhat kedvenc időtöltésének. De mi felnőttek persze tudjuk, hogy ezzel a büntivel csak jót akarunk neki. Aki gyakorló szülő, pontosan tudja, hogy milyen fájdalmas és nehéz feladat megbüntetni szeretett gyermekünket. Mégis megtesszük, az ő érdekében.

Nos, amikor valaki rosszat tesz neked, gondolj erre a helyzetre. Az illető, - ha nem is tudatosan, - valójában mégis jót tett neked, s lehetséges, - sőt lelki szinten bizonyos, - hogy neki még jobban fáj ez a tett, mint neked. Ezért kell megbocsátást kérned, s megköszönnöd azt amit kaptál, s kimondanod a “szeretlek” szót, mely itt a teljes elfogadást jelenti.

Ez a hooponopono lényege, s ha képes vagy e varázslat rendszeres végrehajtására, bármely kellemetlen élményeddel kapcsolatban, garantálom neked, hogy még sokkal csodálatosabbá válik az életed.

Szólj hozzá

varázslat