2009. aug 04.

Varázs-cél kitűzése

írta: SusiDi
Varázs-cél kitűzése

varazscel.jpgSokféle varázsszertartásról olvashattál már eddig könyvekben, vagy az interneten. Netán még tanfolyamot is végeztél e tárgyban, de vajon akár ez utóbbi esetében is, felhívta rá bárki is a figyelmedet, hogy nem mindegy hogyan kívánsz? Pedig…

A varázslat sikerének legalapvetőbb feltétele, hogy jól fogalmazzuk meg a célunkat. Ez persze az élet egyéb területein is így van, de ha már varázslattal is rá akarunk segíteni, akkor igazán különleges jelentőséggel bír. Hiszen gondolj csak bele! Elvégzel egy rituálét, hogy mihamarabb megkapd, amire vágysz, s mikor megvalósul, rájössz, hogy nem is ezt akartad. Tudod, mint az egyszeri ember, aki rossz helyre támasztotta a létrát és csak mikor felmászott rá, akkor vette észre, hogy a kicserélendő cserép 3 méterrel odébb van.

Tehát, mielőtt bármilyen mágikus cselekedetbe kezdenénk, nagyon pontosan össze kell írnunk (nem elég gondolni), hogy mit is akarunk elérni. Aztán ebből egy komplett képet kell alkotnunk lelki szemeink elé arról, ami a célunk megvalósulásakor lesz. Majd a lehető legjobban bele kell képzelnünk magunkat ebbe a helyzetbe, átérezve szinte minden aspektusát. Ha ezzel megvagyunk, meg kell ezt fogalmaznunk szavakkal is, mégpedig pontosan és tömören.  

Nagyon fontos, hogy a kívánságunk egyértelmű legyen. Nem elég, hogy a fejünkben elképzeljük, úgy kell hangoznia e mondatnak, hogy ha bemennénk a „kívánság butikba”, az eladó egyből azt vegye le kérésünkre, amit akartunk.

Például, nagyon vágysz arra, hogy egy kiszemelt ember beléd szeressen. Te tudod ugyan, hogy ki ez az illető, és milyen az igaz szerelem a számodra, de más nem tudhatja. Ezért miután elképzelted a nagy szerelmi jelenetet az illetővel, úgy kell megfogalmaznod a kérésedet, hogy más számára is világos legyen a szándékod. Pl.: „Az a célom, hogy X.Y. rajongással vegyen körül engem, kényeztessen, és az legyen a legfontosabb számára, hogy minél több időt velem töltsön.”  Ez egy elég általános kívánság. Sokan nagyon örülnének e helyzet megvalósulásának, de kérdés, hányan viselnék el közülük, ha egy ilyen kérés teljesülésekor, X.Y. mániákusan a nyakukon lógna?

-      Mi hiányzik tehát e példából, hogy jó legyen?

-      Én, aki megfogalmaztam.

Ha ugyanis nem akarok ilyen váratlan pluszt, mint a fenti esetben, akkor úgy kell fogalmaznom, hogy X.Y. pont annyit adjon nekem a szerelméből, amennyi számomra mindig jó érzést okoz. Ugyanis a varázslatban az a leglényegesebb tényező, a létrehozható cél, hogy Te hogyan viszonyulsz hozzá, benned milyen érzések jönnek létre általa.

Ha minderre megfelelően figyelsz, akkor sikeres lesz a kérésed megfogalmazása, s így már egy hatalmas lépést meg is tettél a megvalósulása felé.

 

Szólj hozzá

varázslat célkitűzés